Jag gillar verkligen surdegsbröd och de får gärna vara åt det syrliga hållet. Däremot är jag inte överdrivet förtjust i brödkryddan kummin, som används flitigt i brödrecept från framförallt Ryssland och Baltikum (brödkummin är inte samma sak som spiskummin, vilket är en helt annan krydda med en helt annan smak)
Rensa och skör köttet från kycklingen i strimlor. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj pastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligt i en sil
Bearnaisesås. Smält smör till din bearnaisesås. Skala och skär schalottenlök och vitlök fint. Koka vatten, vitvinsvinäger, lök, vitlök och estragon i ca 5 minuter
Vi var även hemma hos mina morföräldrar och fikade. Ja, mina vänner, nu kommer den, sakta med säkert. Mina favoritårstider, min tid på året helt enkelt
Putsa fläskfilén fri från stora hinnor och skär bort den stora senan om den sitter kvar. Salta och peppra runt om och lägg fläskfilén i en marinad av olivolja, rosmarin, timjan, honung, soja, pressad vitlök och vinäger
Gott i adventstider. Ingredienser till en längd. 2 dl havremjölk. 1/2 dl havregrädde. 1/2 msk fiberhusk25 gr jäst för söta degar alt 1/2 en påse torrjäst75 gr mjölkfritt margarin
Det här är verkligen mat som går hem hos alla, barn som vuxna älskar det. Det funkar även perfekt att göra glutenfritt så längre ner i receptet finns den glutenfria varianten av tempurasmet
Pizzadeg, klassisk. En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. Ett tips om man gör egen pizza hemma är att införskaffa en pizzasten till ugnen