Vill man kan man sedan glasera med lite florsockerglasyr innan man sedan skär kakorna i bitar. Apelsinbröd är en "kondiskaka", som går lätt att baka själv
De heter egentligen krokantrullar och ska vara bakade på mandel istället för havre, men eftersom jag valde att använda receptet till knäckflarn tyckte jag att det passade bättre att döpa kakorna till knäckrullar
Småkakor. Efter år av ilska, förtvivlan och sönderslagna kakor har jag äntligen hittat ett recept där kakorna släpper formarna men ändå är spröda och helt enkelt supergoda
SmörkrämVärm socker och äggvita i ett vattenbad under omrörning tills smeten nått 60 grader. Vispa äggvita- och sockerblandningen sval och tredubbel i volym
De blev höga och fina kakor som jag sedan fick dela i två delar vardera så att de blev tunnare. Låt kakorna svalna och avlägsna dem sedan från formarna
florsocker. 1osaltat smör. 1ägg (ca 1). 1konditorivetemjöl. 1mandelmassa. 1smör (rumstemp). 1äggMördegI en blandare (med vinge) mixa florsocker och smör till en jämn massa