1 mariekex1.
Smält försiktigt kokosfett i en kastrull, låt svalna något.2. Fodra en avlång brödform med bakpapper.3. Vispa ägg och socker fluffigt. Sikta ner kakao, blanda ner dulce de leche och tillsätt försiktigt kokosfettet.4. Bred ett lager smet i botten av formen, lägg på kex och fortsätt varva (som en lasagne). Avsluta med smet på toppen. Ställ i kylen, gärna över natten.5. Skär i skivor innan servering.
ToscaSmält smöret tillsammans med sockret och grädden. MonteringFyll de fodrade formarna med massan. Tillsätt resterande ingredienser och blanda dem till en deg
MonteringPensla toppen med sockerlag och servera med ett rött körsbär. Amerikansk smördegI en blandare med vinge, blanda vetemjöl, salt, smör så att det börjar gå ihop
Häll upp kolan i en form klädd med bakplåtspapper. Tag av kastrullen med det karamelliserade sockret från spisen och blanda försiktigt ner smör- och gräddblandningen
Droppa lite av kolan i ett högt glas med kallt vatten. Förbered genom att lägga vaniljstång och frön i en kastrull tillsammans med grädde, smör ochhavssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.