Skala och koka sparrisen enligt receptet här bredvid. Linda 1 skiva skinka runt varje sparrisstjälk. Lägg sparrisen på ugnsfasta tallrikar och strö över ost
Rosta brödet och ta ut rondellen eller smörstek brödrondellerna. Om löjrommen inte är så fast och fin som den bör vara kan den läggas att rinna av en stund i en sil
Till förrätt serverade jag Toast au chèvre chaud som jag hittade här. 4 portioner4 skivor mörkt bröd, valde brödet "Energi"4 skivor chèvre, à 50 g50-75 g valnötter2 msk flytande honung
En annan Halv åtta hos mig-favorit är denna. Honungsgratinerad och prosciuttolindad chèvreost som den öländska bloggaren Marika Kopp Axén aka Inredningsfrun stod för
Ser mera invecklad ut en vad den egentligen är. Skålen är gjord på smördegsplattor. Och fyllningen kan kan bra göras i ordning i god tid och förvaras kylskåpskall
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering