11 förp smördeg/ smördegsplattor, ca 400 g ca 300 g kantareller smör (att steka i) 1,5 dl grädde 2 ägg ca 2-3 dl riven västerbottenost salt och peppar en näve ruccolaKavla ut smördegsplattorna och rulla upp degkanter runt om
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
det finns ju så mycket hummer att man kan vara extra kreativ med råvaran eftersom den inte är dyr. Kombinationen sprött briochebröd och krämig räkfyllning är verkligen perfekt och trots att det är liknande ingredienser som i en toast Skagen blir smaken en annan
Garnera med rom, rödlök och dill. Bred ut på bakpappersklädd plåt, grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter till botten puffat upp och fått en ljust gyllene färg
Denna gång känner jag att min varma choklad blev så där extra lyxig och extra höstig (julig. Jag smaksattemed pepparkakskrydda, och toppade det hela med vispgrädde, fibersirap gold (mums för kolasmak på varm choklad alltså
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.