Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Lägg upp i martiniglas och toppa med skalade räkor. Toppa eventuellt med lite rom och dill. 1Ostflarn4 msk VästerbottensostMixa avokadon med mangon och smaka av med lite limesaft och chilipulver. Lägg en drygt msk riven Västerbottenost per flarn på ett bakpapper och ställ in i ugnen på 200 grader tills osten smält, cirka 4-5 minuter
Blanda crème fraîche, citronsaft och mixad avokado och smaka av med salt och peppar. Värm crème fraîche i en panna och smält blötlagda gelatinblad i den
Smaksätt med citronsaft, salt, peppar och cayennepeppar. Färska räkor, dill och citron till garnering. Krama ur gelatinbladen och smält tillsammans med vinet i en kastrull på svag värme
Lägg ut blinierna på tallrikar och toppa med creme fraiche, hackad rödlök, rom och en dillkvist. Använder du en större stekpanna låter du blinierna svalna och skär sedan ut lagom stora plättar med hjälp av en stansring eller plastburk, exempelvis en sån som det legat skalade kräftstjärtar i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.