Pensla med olja och lägg på grillen, den skurna sidan först. Ädelost och fänkål går hand i hand. Grillad fänkålmed ädelost4 port1 fänkålsståndädelostoljaDelafänkålen i fyra delar. 1 fänkålsståndädelostolja
Torka pilgrimsmusslor på hushållspapper. Så här gör du Börja med att mixa ihop tapenade. Lägg alla ingredienser i en matberedare med vass kniv eller använd en stavmixer och mixa till slät konsistens
Börja med att finhacka löken och vitlöken. Det är lite lurigt att grilla bläckfisk och pilgrimsmusslor då dom blir ordentligt tråkiga och mer som tuggummi om man grillar dom för länge
När solen börjar gå ner bakom beteshagen med ek och hassel är det fortfarande varmt i luften. Skär fänkålen i skivor, löken i halvor, nektarinen i fjärdedelar
Ansa och skär fänkålen i tjocka skivor längs med. Här ett recept från Kvällspostenbilagan Leva & Bo som egentligen skulle serveras tillsammans med ryggbiff
Lägg pilgrimsmusslorna pâ en oljad plât. Strö röran över pilgrimsmusslorna och slâ över lite olivolja. 24 pilgrimsmusslor. 24 pilgrimsmusslor 2 skivor parmaskinka
När vi väl kom igång med vår pastamaskin, tar vi fram den ganska lätt, det är verkligen lätt deg att arbeta med- Jag gör faktiskt konstant lika stor deg, oavsett om jag ska göra en liten mellanrätt eller huvudrätt, blir det över går det ju bra att använda resten dagen därpå
Krydda fisken inuti och i skårorna med olivolja, fänkålsfrö, salt och peppar. Skåra dem på 3 ställen på varje sida med vass kniv. 1 msk nystötta fänkålsfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.