Lägg lax och pak choi på plåten. Stek i mitten av ugnen tills laxen är knappt genomstekt och potatisen mjuk, cirka 20 minuter. 4 portionsbitar laxfilé med skinn à cirka 150 g
4 4 port pasta 1 strimlad gul lök 250 g kallrökt lax i mindre bitar 1 påse babyspenat (à 65 g) 1 förp mjukost räkor och kräftor (à 275 g) 1 1/2 dl mjölk 1/2 kruka dill salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjukost i ask 20 % rabatt Kavli 330 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tina laxen och dela varje bit på längden. Stick in ett träspett i varje laxbit och pensla med såsen. Lägg ut laxspetten på en bakplåtspappersklädd plåt och strö över sesamfrön på alla sidor
Blanda socker, salt, vitpeppar och hackad dill och gnid in laxfilén med blandningen. 1 kg laxfilé. 1 kg laxfilé 0,5 dl socker 1 dl salt krossad vitpeppar hackad dill (med stjälkar och allt)
Det finns så många fördelar med lax, listan kan göras lång. Man behöver inte heller tillsätta så mycket för att laxen ska bli riktigt god (den är ju så god i sig själv
Koka ihop tills laxen är klar och löken mjuk. En härlig söt indisk gryta med omega 3 från lax, protein från casewnötter, beta karoten från sötpotatis och bra egenskaper på matsmältningen har alla kryddor. 1 laxfilé á 125g. Stek lax och grönsaker i 1 msk olja, tillsätt kryddor och sedan buljong och en skvätt vatten
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Laxen4 st laxfileér MSC-märkta2 msk smör1 msk citron pressad salt nymalen svartpepparSparrisen600 g sparris2 msk smör saltSkagensås1 st ägg2 dl rapsolja1 msk citron pressad0,25 tsk ättika 24%1 dl crème fraiche2 msk dill finhackad1 st sharlottenlök finhackad2 dl räkor MSC-märkta salt smaka av. Laxen4 st laxfileér MSC-märkta2 msk smör1 msk citron pressad salt nymalen svartpepparSparrisen600 g sparris2 msk smör saltSkagensås1 st ägg2 dl rapsolja1 msk citron pressad0,25 tsk ättika 24%1 dl crème fraiche2 msk dill finhackad1 st sharlottenlök finhackad2 dl räkor MSC-märkta salt smaka av. Krydda laxen och tillaga den i ugnen i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på tjocklek. 4 st laxfileér. 4 st laxfileér