Lax i ugn med smörstekt sparris och skagensås
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 4 st laxfileér
  • 2 msk smör
  • 1 msk citron pressad
  • salt nymalen svartpeppar
  • 600 g sparris
  • 2 msk smör
  • 1 st ägg
  • 2 dl rapsolja
  • 1 msk citron pressad
  • 0,25 tsk ättika
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk dill finhackad
  • 1 st sharlottenlök
  • 2 dl räkor
  • 4 st laxfileér
  • 2 msk smör
  • 1 msk citron pressad
  • salt nymalen svartpeppar
  • 600 g sparris
  • 2 msk smör
  • 1 st ägg
  • 2 dl rapsolja
  • 1 msk citron pressad
  • 0,25 tsk ättika
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk dill finhackad
  • 1 st sharlottenlök
  • 2 dl räkor
  • 175 grader
  • i cirka
  • 15-20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.