Köttet blev jättemört och smakade underbart tillsammans med kantarellsåsen. Förutom köttet, ingredienserna till mos och sås behövs tomater, riven västerbottenost och neutral olja
Ta upp köttskivorna och håll dem varma. Ta upp köttskivorna och håll dem varma. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan
Pensla köttet med olivolja och grilla precis till servering. Sätt ugnen på 225°. Rosta potatisen tillsammans med vitlök, olja, salt och peppar i mitten av ugnen ca 30 minuter
Sätt in köttet i ca 1–1 ½ tim på 200° i ugnen, köttet ska få en innertemperatur på ca 75°. 5 msk Bong Touch of Taste Kalvfond eller Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Lägg kött och marinad i dubbla plastpåsar och låt marinera över natten. Ta upp och torka av köttet. Bryn köttet i olivolja och lägg sedan filén i en ugnsform
Dubbelmarinera kött är något som vi gjort flera gånger i vårt kök, faktiskt var det vad vi bjöd på för ett decennium sedan när vi hade överraskningsbröllopsfest
Lägg i köttet och tryck runt påsen så att hela köttet kommer i kontakt med marinaden. Ge köttbiten grillyta runt om, pensla lite då och då med marinaden
smält smörsaltMarinera köttet på morgonen. Grilla på första sidan tills köttsaften trängt fram vänd och grilla den andra sidan tills köttsaften trängt fram, om den är rå , vänd en gång till tills den är genomstekt