Fläskfilé rosé & pommes
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläskfilé rosé
  • 4 port
  • 500 g fläskfilé
  • 2 msk flytande margarin
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk kalvfond
  • 1 dl vatten
  • 1 msk fransk senap
  • 2½ dl matgrädde
  • 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor.Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan.Salta och peppra.Ta upp köttskivorna och håll dem varma.Häll av fettet från pannan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.