Blev helt kär i ett stycke kött för en tid sedan, nämligen confiterad fläsksida. Efter att ha tagit en titt på Google och bläddrat i ett par kokböcker hittade jag ett bekvämt sätt att tillreda fläsksidan
Skär fläsksidan i lagom stora fyrkanter. Långkokt fläsksida på japanska. ) Fläsksida som sjuds i 3-4 timmar, tills den är så mör att den smäääälter i munnen
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm´s stora bitar. Mortla piri piri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlöksfond, paprikapulver, soja och sirap
Krispig fläsksida med äppelkålPerfekt helgmat för höstens mysiga middagar. Fläsksida. Fläsksida. Sila av buljong och spara till sky, lägg fläsksidan i press under natten med svålsida nedåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.