Det här receptet är ju bara så bra att ha upp i rockärmen. En dessert som är enkel att göra med få ingredienser, himmelskt god och dessutom så passar den de flesta eftersom att den är vegan, mjölkfri, äggfri, nötfri, glutenfri och går att göra utan socker
I söndags var det ju mors dag och det firades med en riktig god och nyttig efterrätt. ) Det bästa med efterrätter som man inte bakar i ugnen, är att de blir bättre när de får "gotta" till sig i kylen under natten
I går lyxade jag till det med en härlig chokladmoussepaj. Vegansk dessutom. Jag som älskar chokladmousse, tyckte givetvis att detta var en härlig kombination
1. Sätt på ugnen på 175°. 2. Smörj en form (ca 20cm i diameter) med margarin och bröa den med strödbröd. 3. Mät/väg upp alla torra ingredienser i en bunke
Förra helgen hade jag äran att baka en vegan chokladtårta till en av mina vänner på Instagram. Hon kontaktade mig och berättade att hon är från Mexico och kommer att vara i Amsterdam på sin födelsedag och att hon gärna beställer en tårta av mig
Nyttiga kanelbullar. nyttiga kanelbullar. Hej finingar. Hoppas att ni haft en bra dag. Jag har galet mycket jobb att stå i nu innan jag sticker på en veckas välbehövlig semester
1. Sätt ugnen på 200°C. Klä en 20x30 cm stor bakplåt eller bakform med bakplåtspapper. Se till att kanten är ganska hög så att inte toscan rinner över sen (alternativt större form och kortare gräddning)
Jag fortsätter att experimentera med min nya pinnglassform (spana gärna in min jordgubbsglass som jag visade här om dagen) och har gjort en mejerifri banan- och jordnötsglass med chokladswirl
Men gör alltså inte denna glass som efterrätt, för då kommer du bli redigt besviken. Så jag gav mig på att göra den där chokladbollsglassen som har cirkulerat på lite diverse sociala medier under våren
Gluten-, sockerfri och vegansk. Vegansk äppelkaka på 3 ingredienser. 21 September 2017. Jag har bestämt mig för att äta bättre, att dra ner på köttet och äta mer vegetarisk, mer frukt och grönt