Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar
Veganskt,. veganskpaj. 1-2 dl havregrädde1/2-1 dl näringsjäst (en sorts jäst i form av flingor eller pulver som har en nötig, ostig och smak vilket gör den perfekt som ersättning av ost i vegansk matlagning)skal av 1/2 citron
Så här gör du. 25 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Vegansk Brownie - 3 bitar. Vegansk Brownie - 3 bitar
Jag har börjat jobba så smått efter ett längre uppehåll och vet ni vad. Vilken härlig känsla. Att känna sig delaktig och att känna att man bidrar till något positivt känns helt underbart
I lördags hade jag en riktig bakdag och det var kaos i köket med ingredienser och skålar överallt. Jag höll på med flera saker samtidigt och är glad att jag blandade rätt varje gång, så att jag inte blandade Silviakakans topping i kladdkakesmeten eller nå liknande
Det är en helt vegansk variant av mina fantastiska gräddstuvade vegetariska köttbullar. Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Veganska gräddstuvade ”köttbullar” 3-4 portioner. 1 msk vegansk svartvinbärsgele (med pektin ist. Vegetariska spanska köttbullar Veganska gräddstuvade ”köttbullar” 3-4 portioner. 1 msk vegansk svartvinbärsgele (med pektin ist
Idag har det snöat hela dagen och det är inte kul att vara ute på vägarna och köra. Jag har varit på jobbet i några timmar, men när jag kom hem så bakade jag en långpannekaka
– Våfflor med veganskagen. Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. Istället är jag sugen på friska rätter som för tankarna till våren och sommaren
Här har ni en vegansk gryta med massor med goda smaker. Jag toppade den med matyoghurt, vilket då förstås inte gör den vegansk längre men utan toppingen så är den helt vegansk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.