En fin liten bjudrätt som medfördel kan lagas i förvägför att senare hettas upp. Smaksätt med salt och peppar och rör om så att köttet blir jämnt brynt
En rökig variant av marinad, supergod till framförallt nötkött. Fler recept finns i kategorin ”matrecept och tips” som du hittar under min presentationsbild lite längre ned i vänster sidokolumn
Hit kan man förbereda. Dela köttet i två bitar och krydda med salt och peppar. Skala och dela svartrötterna, lägg dem efterhand i kallt vatten med citronsaft
Häll över dem i kastrull nummer två tillsammans med kokspadet. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatistärningarna på medelvärme tills de är gyllene och ätklara
- Tillsätt sedan två rediga matskedar med naturell kvarg och rör samman allt till en röra. - Stek på medelvärme tills den nästan är genomstekt och tillsätt sedan wokgrönsakerna
Fördela smöret över köttet. Vi avnjöt denna middagenmed ett gott vin som heter Ricossa Barolo. -)) så lyxade vi till det lite igårkväll här hemma istället och gjorde Oxfilé Provençale
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.