Lade i fisken och lät det koka en stund. Idag blev det mycket enkel torskgryta och koktpotatis. Innan jag gick till jobbet hade jag förberett både genom att skala potatis och fixa till grytan och skalat räkorna, men räkorna lade jag i grytan först nu när vi skulle äta den, för att de inte skall bli sega
med kajakerna, vårens första vildblomsbukett, strömmingsfiske i ledan, de hemliga ställena i bergsskrevorna och de långa kvällarna med middag och utsikt över tallar och hav
Lägg fisken i en ugnssäker form. 1Till servering2 dl matyoghurt 1 citron, pressad saftFisk. Pensla marinaden på fisken och tillaga i ugn, 15-20 minuter
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen i 10 minuter. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Ikväll är det dax för 2. a avsnittet av Jul med Ernst och jag ska så klart kolla. Imorgon så ska jag äta julbord igen och denna gången är det med min sambos jobb
Har ni glömt eller inte haft tid att lägga in sill till bjudningen på Midsommarafton så kommer här tre snabba tips med 5-minuter sill som går att köpa i närmaste matvarubutik
Äter lax (och fisk) allt för sällan vilket är dumt då hela familjen faktiskt älskar fisk. Behöver ni lite tips på olika fiskrätter så kan ni klicka på "fisketiketten" i högermeny (eller följ länken)