Ugnsbakad lax med gorgonzola och sherrysås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g laxfilé
  • 7 msk gorgonzola
  • 1 msk smör
  • salt
  • 1 dl sherry
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 dl grädde
  • 1 dl dill
  • potatis
  • sallad
  • citron
  • 800 g laxfilé benfri mittbit av med skinn 7 msk gorgonzola eller blåmögelost St Agur 1 msk smör salt Sherrysås: 1 dl sherry torr 1 st grönsaksbuljongtärning 2 dl crème fraîche 1 dl grädde 1 dl dill finhackad 1 msk smör Servera med: potatis kokt sallad citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.