Här får du tips och recept på hur du tillagar basmatiris påbästasätt. Om kornen fortfarande är lite hårda, kan du tillsätta lite mer hett vatten, lägga på locket och låta den tillagas någon minut till
Servitrisen kollade lite snett på mig, sa att jag inte fick köpa barnmeny, men när jag deklarerade att jag kunde betala fullpris bara jag fick hälften så mycket mat som en vuxenportion så gick hon med på det
Det är säkert någon gång varje månad som jag gör en rejäl sats med köttfärssås som vi äter till pasta ena dagen, och dagen efter varvar jag såsen med strimlad potatis, häller över lite mer grädde och gratinerar nå'n timme med lite ost på toppen
Det andra är Shepherd's pie på mitt sätt. Antagligen har min variant inte mycket gemensamt med en "äkta" fåraherdens paj men moset ovanpå tror jag i alla fall stämmer
Låt torsken koka på medelvärme under lock. Skala äggen och skär dem i tärningar, förslagsvis med hjälp av en äggskärare, då äggen först kan delas i skivor på längden och sedan på bredden
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Börja genast fundera på att sätta en ny deg. Betygsätt detta. När degen jäst och blivit lite (inte mycket) större så ser du fullt med små bubblor på ytan
Tillsätt lite mjölk och vispa ut det i smörblandningen så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning med jämna mellanrum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.