Gör såhär. Rulltårtan. Värm ugnen till 225°. Klä en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt med elvisp 1 min
De här sega chokladkakorna är helt magiska. Så fort jag såg den nya mjölkchokladen från Marabou så VISSTE jag att det skulle bli hur gott som helst att baka med den
Sätt ugnen på 175º. Vispa smör, socker och muscovadosocker ljusbrunt och pösigt. Tillsätt sirap och sist mjölet blandat med bikarbonaten och vaniljsockret
Solen skiner, många dagar ledigt och vi har nytvättade fönster. Ibland är nästan allt bra samtidigt. Dessvärre har lilla H blivit sjuk och har idag haft hög feber, stackarn
Eftersom jag hade picklade grönsaker över sedan jag gjorde Banh mi tänkte jag slänga ihop någon sorts husmanskosträtt (ätit väldigt mycket koriander senaste tiden)
De som känner mig väl vet att raggmunk alltid varit min stora favorit. Jag har till och med startat "raggmunkens vänner" tillsammans med ett par arbetskamrater där vi åkt runt på olika lunchrestauranger och testat deras raggmunkar
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Vegetariskt är inget vi i vanliga fall äter här hemma hos oss, men inspirerad av allt fler som väljer att äta vegetariskt ibland, och med en dotter som allt mer intresserar sig för djur, natur och vår miljö, så har tanken fötts att börja införa en vegetarisk dag på vår veckomeny
Köksluckorna som vi lämnade in för lackering blev försenade och nu ska vi få dom på tisdag istället. Och han som skulle kakla i köket lyser med sin frånvaro