LCHF: Mozzarellabiffar och grönkålssallad
Gradinskan
Gradinskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mozzarellabiffar i gräddig sås
  • 4 portioner (ca 10 biffar)
  • 800 g blandfärs
  • 1 förp mozzarella
  • 1/2 kruka färsk basilika eller 1/2 dl fryst
  • 4 soltorkade tomater
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 ägg Salt & svartpeppar
  • Smör att steka i
  • Sås
  • Stekskyn
  • 2 dl grädde
  • 100 g philadelphiaost
  • 1/2 köttbuljongtärning
  • Grönkålssallad med fetaost, tranbär och solrosfrön
  • 4 portioner 1 dl quinoa
  • Färsk grönkål (ca 150 g), mittvenen borttagen
  • 100 g fetaost, smulad
  • 1 dl torkade tranbär
  • ¾ dl solrosfrön
  • Dressing
  • 1 lime 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk honung
  • 4 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • Flingsalt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.