Sega nutella chokladkakor. Sega nutella chokladkakor. Nutellakakor. Nutella är för många (även mig) ett självklart pålägg för mackan på morgonen men denna magiska bruna kräm kan användas till så mycket mer
Krispigachokladkakor. Det är svårt att göra kakor med proteinpulver och få dem krispiga, oftast blir de sega eller smaklösa men den här gången tror jag att jag lyckades
Kakorna får en intensiv chokladsmak och bli härligt sega av alla små goda marshmallows. Ett plötsligt infall fick mig att baka några goda chokladkakor jag gjort tidigare efter Roy Fares recept
Sätt ugnen på 175º. Vispa smör, socker och muscovadosocker ljusbrunt och pösigt. Tillsätt sirap och sist mjölet blandat med bikarbonaten och vaniljsockret
Idag fyller jag och Ludwig på med ett nytt recept i kategorin småkakor. Efter gräddning plockar vi ut plåten och vips så har vi bakat de godaste sega chokladkakor man kan tänka sig
Har ni som jag, alltid äggvita i kylskåpet. Jag har jämt flera burkar med olika datum på äggvita som sparats från olika tillfällen i kylskåpet och det brukar sluta med maräng som vanligt eller så slängs det till slut, jag menar det går inte att leva på maräng, eller
Sätt ugnen på 120 grader. Vispa äggvitorna (med elvisp) tillsammans med ättikan. Börja vispa långsamt för att sedan öka hastigheten gradvis tills smeten blivit ett hårt skum
Jag älskar verkligen att baka kakor och andra små godbitar. Vem älskar inte härligt sega chokladkakor. När allt är blandat så har du i chokladen och blandar (har du i chokladen från start så kan bitarna gå sönder i för små bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.