Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger
Strimla lövbiffen och fräs den snabbt på hög värme. Låt det mjukna i pannan med biffen. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna. 400 g lövbiff
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak
Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version på biff med bambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Bodystore. Hej vänner,. Som ni säkert tycker jag mycket om bloggen 56kilo och lagar gärna mat därifrån, det här receptet kommer därifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.