Vissa gånger lyckas man sådär fullständigt med sitt recept. )Segachokladkakor ca 70 st270 g smör2 dl strösocker85 g ljust muscovadosocker1 1/2 dl mörk sirap5 1/2 dl vetemjöl1 dl kakao1 1/2 tsk bikarbonat3 tsk florsocker1/2 tsk vaniljpulverSätt ugnen på 175°C. Segachokladkakor ca 70 st
Jag hoppas att allting gick bra med kakorna och att ni tycker att de är lika goda som jag, om ni gillade receptet får ni gärna dela det med era vänner eller lämna en kommentar
Väldigt svåra att misslyckas med. Pastasallad med kyckling, ost, ägg mm… Ca 40 st. När chokladsuget sätter in och du bara MÅSTE ha något chokladigt, kladdigt, segt då är dessa kakor de ultimata att baka
Tillsätt sirap och sist mjölet blandat med bikarbonaten och vaniljsockret. Sätt ugnen på 175º. Vispa smör, socker och muscovadosocker ljusbrunt och pösigt
Idag fyller jag och Ludwig på med ett nytt recept i kategorin småkakor. Efter gräddning plockar vi ut plåten och vips så har vi bakat de godaste segachokladkakor man kan tänka sig
Jag har jämt flera burkar med olika datum på äggvita som sparats från olika tillfällen i kylskåpet och det brukar sluta med maräng som vanligt eller så slängs det till slut, jag menar det går inte att leva på maräng, eller
Hoppas allt är bra med er. Hade en riktig bakdag igår och hann med 3 sorter, bland annat dessa supergoda cookies medmaraboujapp som ni bara måste testa. Maraboujapp cookies ca 25 st. 150 g maraboujapp (jag tog hela ca 180g). 150 g maraboujapp (jag tog hela ca 180g)
Sikta ner mjölet blandat med bikarbonaten, kakaon, och vaniljsockret. Idag har jag testat ett nytt recept på chokladkakor, de här kakorna blev riktigt goda och sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.