Från Mina Bästa Recept 4 portioner. GRATÄNG MED KÖTTFÄRS OCH LÖK. Vad vore matlagning utan lök. Lök är säkert en av våra vanligaste och bästa ingredienser
Då vi åker till landet idag har jag ingenting roligt att bjuda er på just denna kväll, men därför tänkte jag istället dela med mig av receptet på rätten jag gjorde igårkväll
Ett av mina element har gått sönder och jag fick i veckan veta att det är leveranstid på 2-3 veckor. Jag vet inte hur ni har det hemma men här serverades thaimaten med en miamivice fågel i
Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Bryn runt om i smör. Låt köttet vila i 10 minuter. Skär skåror i köttet och lägg i dubbelvikta salamiskivor och bitar av mozzarella
Skölj och skär purjon i 1/2 cm tjocka skivor. Skala och finhacka eller riv ingefäran. Banka på citrongräset med t ex skaftet på en kniv, dela det i 2 bitar