Ställ in sousviden på 57 grader och låt köttet ligga i minst två till tre timmar. Ryggbiff. Putsa ryggbiffen från hinnor och salta och peppra köttet efter behag
In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Stekte till ordentlig yta i smörolja och lät svalna något innan jag vacumpackade biten och lade i vattenbad med sousvide cirkulator på 57 grader och ställde tiden på 46 timmar, dvs till fredag kväll vid 18-tiden
Önskas fisken köras SousVide – vakuumpacka den rimmade fisken med smör och timjan. Syrad rödlök. Koka upp vatten, socker och ättikssprit tills sockerkristallerna smält helt
Till er som ännu inte har upptäckt sousvidens fördelar vill jag säga att det nu är dags. En sousvide är enkel att använda och ger ett perfekt resultat varje gång
Något herrn funderat på ganska länge att testa är en sousvidekokare och efter en förfrågan från Bagarn&Kocken om att prova en sousvide i samarbete med dom, har han nu äntligen fått sin nyfikenhet stillad