Den här koreanska kycklingrätten har allt man kan önska sig. mört kött, mycket smak och lite hetta. Första gången jag lagade bulgogikyckling åt jag den med ris, tändstickstunna morotsstavar och pressgurka med risvinäger istället för ättika
Helt klart en favorit från det kinesiska köket hos oss är dessa små gobitar, dom är lätta att göra och det går ganska snabbt om man köper färdiga Dumplingsblad, här vek vi dom ungefär som en Ravioli och man ser ganska snabbt hur mycket fyllning ett blad klarar av
I denna djungel av olika Dumplings så har vi nu kommit till den öppna kinesiska varianten som kallas Shu mai (siumai) Det finns en lång historia om denna lilla munsbit och den finns i alla asiatiska länder under liknande namn med liknande fyllningar
En till av de där rätterna som blivit totalt misshandlade av de kinakrogarna i Sverige. De två huvudsakliga felen som begås är dels att det är på tok för mycket frityrsmet och dels att såsen som används är något helt annat än vad den borde vara