Bygg varje toastada med friterat tortillabröd i botten, sen peasefärs, guacamole, salsa, smulad rökt tofu, färsk koriander och sedan srirachasås på toppen
Marinera köttet på alla sidor. Värm upp såsen på en medeltemperatur i cirka 10 minuter. Grädda pannkanan på båda sidor och totalt sett i cirka 2 minuter eller tills pannkakan börjat att få en gyllenbrun färg
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Ranchdressing. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. Låt vila i 20 minuter och dela sedan i 3 delar och kavla ut på ett
Idag var jag sugen påasiatiska smaker och gjorde en variant som blev mycket lyckad. Ett av de mest klickade och lästa inläggen på senare tid är denna gamla postning om att ta vara på räkskal (det ska givetvis inte vara ”gamla räkskal” men rubriken blev bättre så)
Lägg upp rispappernapå et tserveringsfat/skärbräda. Om inte, så hittar ni det receptet på denna länk, men jag har egentligen använt mig av samma koncept idag - bara ändrat lite på storlek och fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.