Mexikoröra
Helena Toftling
Helena Toftling

Mexikoröra

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mexikoröran
  • 4 portioner ris
  • smör
  • 1 gul lök
  • 350 g färdigstekt tacofärs
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 gul paprika
  • 1 dl gröna ärtor
  • 1 brk majs
  • Kall sås
  • 2,5 dl creme fraische
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk chilisås
  • cayennepeppar
  • salt

Beskrivning

    1. Rör ihop den kalla såsen och ställ kallt.

    2. Koka riset enligt anvisningar. Finhacka löken och fräs i smör, när den mjuknat och doftar nötigt vänd ner den finhackade paprikan. Fräs runt och tillsätt ris & tacofärs även burken med majs.

    3. När du blandat och allt blivit genomstekt är den klar att serveras. Gärna med lite tortillachips.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.