Kycklinggrytamed Bacon ochRosépeppar Efter en lång promenad vid ett upproriskt Medelhav, var det skönt att ha lite kycklingrester att ta hand om till lunch
Jag köpte hem ädelost med tanke på DENNA rätten men jag kände för att prova något nytt och slängde ihop denna goda kycklingrätt som jag serverade tillsammans med ris & en god sallad
Stek i het panna med smör tillsammans med mortlad rosépeppar, finhackad schalottenlök och vitlök. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Het kycklinggrytamed chorizo. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Krydda med salt och peppar. Servera med kokt ris. Fet mat och mycket socker mår jag riktigt dåligt av. Här är ett recept på en god kycklinggryta från Viktväktarnas kokbok
Så god och så enkel att laga ochmed ganska mycket färsk ingefära som jag älskar. Jag gillar ju mat med lite sting i så jag brukar oftast smaksätta med lite chiliexplosionkrydda eller lite färsk hackad chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.