Ta gärna något mindre vatten än vad förpackningen anger. Häll på det färdigkokta riset i stekpannan (det får gärna ha lite tuggmotstånd), blanda och krydda efter smak med salt och spiskummin
Tillsätt spiskummin, paprikapulver och kanel och låt det fräsa i några minuter. 2 tsk spiskummin. 1 förp korv med smak av kajennpeppar 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 kanelstång 50 g gula russin 2 tsk paprikapulver 2 tsk spiskummin 1 chili 4 port basmatiris smör till stekning 2 dl fet yoghurt 1 msk harissa 1 msk honung 1 apelsin
Avsluta med lite ost på toppen och baka på 225 grader i ca 15 minuter. Skär ner blomkål i buketter, skiva tomater tunt, riv ost, hacka gul lök och vitlök fint
Lägg i couscous och låt svälla i 5 minuter under lock. Pudra över garam masala samt chiliflakes och låt fräsa med i 1 minut. Stek i olivolja på medelvärme, ca 2 minuter per sida
Dela tomaten i centimetertjocka skivor och baka bröden i ugnen i ca 5 minuter. Stek laxen i matolja på medelhög värme i ca 1-2 minuter per sida. Låt laxen vila och stek tomaten i samma stekpanna, 1 min på varje sida