600 g
korv med smak av rökt paprika och chili 1 blomkålshuvud 3 tomater 4,5 dl mjölk 3,5 msk vetemjöl 75 g smör 3 dl riven cheddar 2 klyftor vitlök 1 gul lök 1 krm muskotnöt, riven sallad till servering bröd till servering
Potatisen ska kokas och sedan delas ner. Blanda dressingen genom att vispa ihop passerade tomater, vinäger och paprikapulver tillsammans med riven vitlök
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.