Fläskfile

Fläskfile

Fläskfilé med chili (stark)

Fläskfilé med chili (stark)

Skär det rimmade fläsket i 2 cm breda strimlor. Skär chili i bitar. Värm upp en stekpanna med olja på medelhög värme
Pepparstekt fläskfilé

Pepparstekt fläskfilé

1 fläskfilé. 4 sorters nymalen peppar (svart, vit, grön och rosépeppar). Putsa fläskfilén och ställ ugnen på 125-150 grader
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Fläskfilé med skinka och svamp

Fläskfilé med skinka och svamp

Skiva tomaterna och stek dem, skiva även skinkan i små bitar och stek den. Champinjonerna ska också stekas
Fläskfilé med kantarellsås

Fläskfilé med kantarellsås

Putsa köttet och skär det i skivor. Salta och peppra. Stek köttet tills det fått fin färg i en stekpanna med 1 msk smör
Fläskfilé i Srirachasås

Fläskfilé i Srirachasås

Putsa fläskfiléerna och skär ii tunna skivor. Bryn dem i smör i het panna. Finhacka lök och skär champinjonerna i kvartar
Wok med fläskkött

Wok med fläskkött

400 gram fläskkött som skinkstek, kotlett eller fläskfilé. 14 msk vitvinsvinäger. 11 äggvita. 12 msk maizena
Gratinerad fläskfilé med champinjoner

Gratinerad fläskfilé med champinjoner

1 fläskfilé (svensk av god kvalitet) [ca 500-600 g] smör (att steka i) salt svartpeppar 1 schalottenlök 250 g champinjoner (färska) 3 dl grädde 1-2 msk kalvfond 1-2 msk soja 1 tsk tryffelolja (kan uteslutas) maizenaredning ev strösocker 2 dl ost, riven