Detta är nämligen Ankis absoluta favoriträtt när det gäller indisk mat och Håkan tackar inte nej till en portion när det bjuds, något det görs så fort fru Ms sug efter den smöriga kycklinggrytan sätter in
Go kväll. Har det blivit mycket godsaker i helgerna som varit. För många blir det lite extra gott kring jul och nyår – vi festar, är lediga och har besök, klart att det speglar hur vi äter
4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
Hetta upp några matskedar olja och stek dem tills de mjuknar. Tillsätt tomatpurén och fräs lite till. Häll krossad tomat, smula i buljongen och tillsätt hett vatten
Tillsätt potatisen, paprikan, sellerin, vitlöken, krossade tomater, 4 grönsaksbuljongtärningar och låt sjuda tills det blir mjukare. 400 g krossade tomater