Receptet är från Tidningen Land som jag hittade hos min mamma i veckan som varit. Det blev lite extra lyx till eftermiddagens fika för de var jättegoda
Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Igår tog fru M på sej kreativitetskockmössan och svängde ihop en korvgryta till middag, såsen blev så väldans god att den nästan försvann under avsmakningen vid spisen
Måndag igen och bara två veckor kvar till semestern ska bli så gött. -) Men nog om semester och dylikt detta är ju en matblogg så här kommer en god grönpepparsås som fick min man att säga bästa pepparsåsen du nånsin gjort älskling
Sätt ugnen på 140 grader. Skala och koka potatisen. Smält smöret i en kastrull. Pressa potatisen i en potatispress och häll i det skirade smöret samt den rivna osten