Kyckling

Kyckling

  • 41 Recept
Kyckling med ädelost  och rosépeppar

Kyckling med ädelost och rosépeppar

Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen
Sticky chicken med coleslaw

Sticky chicken med coleslaw

8 kycklinglår, gärna med skinnet kvar. 8 kycklinglår, gärna med skinnet kvar. 1Sås1 dl sweet chilisås 0,5 dl ostronsås 0,5 dl ketchup 2 msk flytande honung 2 msk japansk soja 1 msk fisksås 2 klyftor vitlök, rivna 1 msk färsk ingefära, riven 0,5-2 msk sriracha (beroende på hur hett du gillar) 1 limefrukt, pressad saft
Kyckling i dillsås

Kyckling i dillsås

500 g kycklinglår (skinn- och benfri) 5 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 1 tsk salt 2 lagerblad 1 morot, skalad och skuren i skivor 1 purjolök, sköljd och skivad (liten). 1Dillsås1 msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl av kycklingbuljongen 1 dl grädde salt peppar ca 1 tsk strösocker 2 tsk ättiksprit 12 % 0,5 dl dill, hackad
Ingefärsglaserade kycklingben

Ingefärsglaserade kycklingben

Kokta kycklingben1 kg kycklingben [ca 8 ben] 0,5 morot 1 gul lök, i bitar 2 l vatten 2 kvistar rosmarin 2 msk ättiksprit 12 %
Kreolsk kycklinggryta

Kreolsk kycklinggryta

  1000 g Kycklinglårfilé. 1  200 g Chorizo. 1  100 g Champinjoner. 1  150 g Paprika (röd). 1  100 g Gul lök
Kyckling med jordnötsmör och kokosmjölk

Kyckling med jordnötsmör och kokosmjölk

Ingredienser2st kycklingfiléer1 tsk finhackad gul lök3 msk ekologiskt jordnötssmör400ml kokosmjölk1 tsk sambal olek1 krm cayennepeppar½ limeSalt och svartpeppar. 2st kycklingfiléer1 tsk finhackad gul lök3 msk ekologiskt jordnötssmör400ml kokosmjölk1 tsk sambal olek1 krm cayennepeppar½ limeSalt och svartpeppar
Kycklingwok med grönsaker

Kycklingwok med grönsaker

MARINERA KYCKLINGEN. Skär kycklingbrösten i halvor mot fibrerna. Lägg med kycklingen. Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp med kycklingwoken innan servering