Drömsk chokladmousse med bär och passionsfrukt Smält chokladen och vispa ägget kraftigt. Blanda ägg och choklad och rör sedan ner osten. Rör om hela tiden www.koket.se
Cheesecakeglass med jordgubbssås och havreflarn 3 ägg. 10,5 dl socker. 11 tsk vaniljsocker. 1100 g färskost. 13 dl grädde. 15-6 digestivekex. 1300 g färska jordgubbar www.koket.se
Vit chokladmousse med blåbär och kaksmulor 100 g vit choklad. 11 dl grädde. 11 ägg. 11 dl kesella. 1havrekakor, smulade. 1blåbär. 1100 g vit choklad 1 dl grädde 1 ägg 1 dl kesella havrekakor, smulade blåbärSmält chokladen och vispa grädden www.koket.se
Blåbärspannacotta Ingredienser 2 st Gelatinblad 2 dl blåbär 1 msk pressad citron 3 dl Grädde blåbär till garneringen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell Recept.se
Hallonmousse med grädde och färska hallon 250 g frysta hallon. 175 g kesella. 12 tsk socker. 12 dl lätt mjölk. 11,5 tsk gelatinpulver. 150 g färska hallon www.koket.se
Äppeldessert i portionsskålar 3 syrliga äpplen. 130 g smält smör. 11 dl havregryn mittkok.expressen.se
Grymt enkel bärdessert Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kesella vanilj 250 gram kesella , jordgubb/lime 225 gram björnbär, frusna 115 gram hallon , frysta 6 msk råsocker , ca 110 gram blåbär , frysta Köp receptet www.tasteline.com
Chokladmousse GI 2 st äggvitor. 11 msk sötströ eller 1 msk fruktsocker eller strösocker. 12 msk kakao www.recepten.se
Ost och Skink creps OnsdagDå börjar även denna dagen lida mot sitt slut och jag har bara hunnit med hälften av det jag skulle Victorias provkök
Busenkel och världsgod dessert Då det är en ganska mäktig efterrätt serverade jag det lena, söta fluffet i små skålar, men eftersom den är försvinnande god sa det bara slurp här hemma sen var fluffet slut Home 2 Tiny
Vit chokladmousse med hallonsås 150 g vit choklad. 11,5 dl vispgrädde. 11,5 dl kesella, 10 % www.koket.se
Frukt och bärmix med vaniljkesella Mums. En riktig vitaminbomb och nyttig dessert så här i sommarvärmen. 2 pers Valfri mängd frukt och bär. Jag använde ca 1 dl frukt och bär per person Sandra Börjesson
Efterrätt på fem minuter! Denna efterrätt går egentligen att göra med vilka bär och kakor som helst men jag tycker att just hallon & oreokex passar väldigt bra tillsammans Matfrånhjärtat
SMASKIG EFTERRÄTT Smält blockchokladen och blanda med creme fraiche. Riv skalet från limefrukterna. Pressa ur saften från limefrukterna i hallonsylten Matklubben.nu