Vit chokladmousse med hallonsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g vit choklad
  • 11,5 dl vispgrädde
  • 11,5 dl kesella, 10 %
  • 1300 g hallon
  • 11 dl socker
  • 1 Chokladmousse 150 g vit choklad 1,5 dl vispgrädde 1,5 dl kesella, 10 %
  • 1 Hallonsås 300 g hallon 1 dl sockerChokladmousse
  • Finhacka chokladen och smält den i mikrovågsugnen. Vispa grädden, ej för hårt. Rör ner grädde och kesella i den smälta chokladen men rör inte för mycket. Spritsa, eller klicka, ner smeten i glas. Låt stå i kylskåp i minst 30 min. Hallonsås
  • Tina hallonen och mixa dem med socker. Passera hallonen genom en finmaskig sil. Skeda hallonsåsen över moussen och låt stå svalt till serveringen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.