I december när jag fyllde år gjorde vi chokladmousse. Det kanske inte är en så speciell efterrätt att göra på födelsedagen men den kändes lite lagom efter julhelgens sockerfrossande
Ha sedan i resten av ingredienserna och blanda ihop väl. Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Blanda alla ingredienserna i en bunke. Det är bland det bästa som finns att känns lukten av nybakat bröd som sprider sig i lägenheten, det känns hemtrevligt på något sätt
Jag sitter och funderar på efterrätt till nyår. M vill gärna ha chokladpudding, det är väl inte det mest festliga jag kan tänka mig, även om hemmagjord chokladpudding är otroligt gott, och långt från den som vispades ihop på pulver och serverades som mellanmål på fritids, Ja det var tider det, när man fick chokladpudding, saftsoppa och apk-limpa till mellis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.