Många av er vill ha tips på bra frukostar som är snabba men fullvärdiga och mättande. Här kommer några förslag som funkar bra innan jag skickar iväg barnen på morgonen
Det tog max fem minuter och smakade fantastiskt som dipp till mina morotsstavar. I söndags slängde jag ihop en hemmagjord hummus, fri från konserveringsmedel, socker och annat strunt
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. När man har ätit förrätt, varmrätt och det är dags för efterrätten, så är den lagom frusen
Då passar detta recept perfekt eftersom man har en god soppa framför sig på max 20 minuter. Stek blandningen i lite olivolja på medelstark värme i 2-3 minuter. Häll på vatten och buljongtärning och låt koka i 10 minuter tills grönsakerna är mjuka
Låt sedan svalna på galler med bakplåtspapperet kvar. Vänd försiktigt över den på ett nytt bakplåtspapper med undersidan uppåt, när marängbotten har svalnat helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.