Hallonmousse med grädde och färska hallon
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 250 g frysta hallon
  • 175 g kesella
  • 12 tsk socker
  • 12 dl lätt mjölk
  • 11,5 tsk gelatinpulver
  • 150 g färska hallon
  • 11-2 dl grädde, vispad
  • 1 Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver
  • 1 Garnering50 g färska hallon 1-2 dl grädde, vispadKör hallonen i en mixer eller matberedare tillsammans med kesellan. Tillsätt sockret. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme. Vispa ner i moussen. Häll upp i fyra serveringsskålar. Ställ i kylen 2-3 timmar för att stelna. Garnera med de färska hallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.