Julbordets köttbullar brukar gå åt i ett nafs här hemma. Många köttbulls-älskare här och det är lika roligt varje år att få till den goda smaken, konsistensen och låta familjen smaka av under tiden man steker
Pannbiff gör jag väldigt sällan, vilket är synd för det är ju väldigt gott. Löken får steka i fettet tillsammans med lite salt, Peppar & sirap så blir det riktigt gott
Häll på köttfärsröran och strö över riven ost. 1400 g köttfärs. 13 port kokt ris 400 g köttfärs 140 g bacon 8 champinjoner 1 gul lök 1 paprika 2 vitlöksklyftor 2 msk dijonsenap 3 dl grädde Salt Peppar Vegeta allkrydda 3 dl riven ost SmörDela baconet i små bitar och fräs upp
400 g köttfärs. Finhacka löken och stek mjuk i smör. Medan löken puttrar blandar du alla ingredienser utom grädde i en skål – spara dock halva paketet fetaost (75 g)
Köttfärsrätter som tillagas i ugnen är ju bland det enklaste som finns. Den här gratängen är en köttfärssås som jag har täckt med den det goda osttäcket som man brukar ha på tacopajer där man blandar crème fraîche och riven ost