2 msk tomatpuré. Smaksätt med lagerblad och tomatpuré, aivar relish, makaroner/pastasnäckor och låt småputtra ca 8-10 min. 2 potatisar 2 morötter 1 palsternacka 1 rödlök 2 msk tomatpuré
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Idén och receptet till denna något udda kombination kommer ifrån Hemmets journals matkalender. Efter detta test har jag kommit fram till att jag föredrar att äta raggmunk med de traditionella lingonen och sparar den mumsiga röran till annan mat
Koka potatisen med skalet på. Skala och pressa den varm med potatispress i en bunke. Täck över med plastfolie och låt potatisen kallna i kyl över natten
Den är väldigt enkel att göra och passar perfekt som bjudmat. 1 ask körsbärs tomater. När det återstår ca 3-4 min kvar så lägger du ner körsbärs tomaterna. 1 ask körsbärs tomater