We try not to throw food in our home. För raw knäcke i 3-4 timmar i ca 40 grader. For raw Crisp Bread for 3-4 hours at about 40 degrees Celsius (100 Fahrenheit)
Recept på råkost/rawfood från Vilda Rosenblad på kivikslillaraa. Ingredienser till pastan2 Palsternackor1 ZucchiniIngredienser till pastasåsen1 dl pinjenötter2 dl solroskärnorSaften och zesten (rivet ytterskal) från 2 citroner0,5 dl vatten3 msk olivolja2 msk näringsjäst2 tsk timjan10-12 salviabladGrovt saltÖvriga ingredienserKrossad svartpeppar9 Torkade aprikoser, skivadeNågon slags salladSå här gör duGör pasta av zucchinin och palsternackan antingen genom att göra tunna strimlor med grönsaksskalare eller genom att använda en spiralizer
Wow, tacksam för fantastiska kollegor. Min kära Anneli är en riktig trädgårdsmästare på sin fritid och odlar på för fullt just nu (det ska jag också göra BTW, jag är bara inte lika ihärdig och duktig
Ni vet ju att jag åt en hel del rawfood i somras. Även om det inte är riktigt kallt ute älskar jag varma soppor och även om jag börjar dagen raw skulle jag nu inte kunna äta raw hela dagar
---Recept på råkost/rawfood från Helena Karlsson på ancamalis. Ingredienser3 små rödbetor, rivna2 små morötter, rivna1 vitlöksklyfta1 dl cashewnötter, blötlagda1/2 dl mandlar, blötlagda5 soltorkade tomater, blötlagda1 msk olivoljaSaltPepparGör så härRiv rödbetor och morötter
Detta en av mina absoluta favoriter ur min bok ”Rawfood – ett lättare liv på 3 veckor”. ---Recept på råkost/rawfood från Erica Palmcrantz på 1 blomkålshuvud
Den här svenska tomatsalladen är tekniskt sett inte helt rawfood, då jag förmodar att bönorna som jag använde blivit kokta, men skitsamma - nästan RawFood ju
Facebook1Twitter1Google+2Pinterest1Hade en kiktigt skön helg bortsett från en rejäl förkylning. När man är förkyld är soppa bland det bästa man kan äta, så jag svepte ihop min favoritsoppa
D---Recept på råkost/rawfood från Amanda Beran på artali. IngredienserCirka 5 dl vatten4 morrötter2 stora saftiga äpplen1 avokadoÖrtsalt SvartpepparEventuellt en skvätt gul CurryGör så härVi börjar med att göra morotsjuicen
cauliflower in a food processor until you have fine crumbs. 350 g raw. 350 g raw. Ni som följer mig på Instagram har redan sett denna pizza, men nu får ni ta del av receptet
Har fastnat för rawfood. börjat inse fördelarna med att äta mer ekologiskt och rawfood. Det var länge sen men jag har börjar hitta tillbaka till mitt gamla lekhumör
We food bloggers are really special. Sötpotatis är något som gillas mycket hemma hos oss och när jag har testat raw pasta med squash/zucchini tidigare var jag bara tvungen att testa den här varianten med sötpotatis också
---Recept på rawfood från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. se Raw coleslaw. Raw coleslaw1 litet vitkålshuvud1 rödlök2 dl sour cream1 tsk dijonsenap1 msk linfröolja (eller annan olja)1 mak citronsaftHimalayasaltSvartpepparStrimla vitkålen och rödlöken