Dessa fröknäcke är verkligen så goda och oerhört beroendeframkallande. Cut lightly into the batter into bite-sized squares (this way it will be easier of getting fine boxes when the crispbread has been baked)
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
Grädda mitt i ugnen ca 1-1½ timme. Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 1 ugnsplåt (10 port) portioner
Bread,. bread,. ♥ Easy bread recipe ♥. Bread will be golden, crusty and delicious. 2 minuter + 12-18 timmar jästning + 30 minuter gräddning. 1/2 - 1 tsk torrjäst (har använt 1 tsk men det fungerar fint med 1/2 också). Täck med plastfolje och en kökshandduk och låt degen jäsa i rumstemperatur för 12-18 timmar. 1/2 - 1 tsp yeast ( I use 1 tsp but it works with 1/2 tsp as well). Cover dough with a plastic wrap and let sit in room temperature for 12-18 hours. After the 30 minutes are up carefully remove the pot and with floured hands place the bread dough into it. Then remove the lid and bake for an additional 5-10minutes uncovered in case you want a more crispy crust. 12-18 timmar jästning + 30 minuter gräddning. 1/2 - 1 tsk torrjäst (har använt 1 tsk men det fungerar fint med 1/2 också). 1/2 - 1 tsp yeast ( I use 1 tsp but it works with 1/2 tsp as well)
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Fröknäcke 1 plåt. Så lätta och så spröda knäcke, med en insats på ca 2 min (+40 min i ugn) och så har du dina hemgjorda knäckebröd redo för veckans frukost
Det går att hitta hur många recept som helst på nätetnär man letar på fröknäcke. Jag har plockat ingredienser från flera olika recept till mitt knäckebröd och det är så gott, riktigt beroendeframkallande
-). Superenkelt faktiskt, det är bara att baka en Marshmallow crisp Brownie. -). En härligt saftig brownie med ett lager av seg marshmallov toppat med ett lager chokladcrisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.