Försöker ni äta vegetariskt/veganskt en gång i veckan. Förra veckan åt vi denna supergoda morotssoppan, som var väldigt mättande i sig men jag bakade även lite bröd till att doppa i soppa
IngredienserCirka 5 dl vatten4 morrötter2 stora saftiga äpplen1 avokadoÖrtsalt SvartpepparEventuellt en skvätt gul CurryGör så härVi börjar med att göra morotsjuicen
Med saffran, pasta och en lätt syrlig + krämig tomatsås går det typ inte att göra fel. Pastan är löst inspirerad av min favoritsoppa – vegansk bouillabaisse
Så idag gjorde jag morotssoppa. Jag är tillbaka. Har egentligen aldrig varit borta. Jag har bara fokuserat på att uppdatera Instagram med recept den senaste tiden, så bloggen har liksom hamnat lite i skymundan
Värm ugnen till 180 grader. Lägg bakplåtspapper i en form ( 20 cm x 20 cm ). Botten. Tillsätt samtliga ingredienser till botten i en stor skål eller matberedare
Bjussar dessutom på ett tips på ett enkelt, krämigtveganskt pålägg gjort av bland annat kokosolja. Under tiden blandar du kokosolja, kokosmjölk, salt och peppar till en krämig historia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.