A few years ago, pizzacrust made of cauliflower or broccoli was very popular. Of course you can't compare the crust with regular pizza dough made on flour, but I think it's a good alternative if you want to vary sometimes
I have previously made pizzacrust of cauliflower, quinoa and now zucchini. It will not be as crisp as a regular pizzacrust, but very good if you want to try something different
I found an interesting recipe for pizzacrust here, made from soaked quinoa. I was of course compelled to try it myself and I'm very pleased with the taste and consistency of the crust
Alltså, detta kan vara det bästa receptet någonsin på pizza. Nyttigare pizza. PIZZABOTTEN. Riv blomkålshuvudet till ett fin spån/mjöl, pressa sedan ur vätska ur mjölet som blir annars tar det tid för pizzabotten i ugnen
Jag fick en länk för länge sen om en pizzabotten gjord på blomkål. Om man följer receptet så förgräddar man pizzabotten, men jag tyckte det kändes onödigt och hoppade över det
To make the crust you can either use a tortilla press like THIS one, or you can use a large pan. Remove from parchment and place on a greased baking sheet or pizza stone
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.