Har du lagat detta receptet. Fräs dem i lite smör tills de mjuknat. Har du lagat detta receptet. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Tillsätt lite mer mjölk om den blir för tjock. När jag lagt upp min första portion på tallriken så blandade jag ihop korven med pastan, tillsatte lite grovmald svartpepper och satte i en sockerkaksform - lätt det kallna
Så idag blirdet ugnen som får stå till förfogande, jag gillar rätter i ugnen. Detblir en väldigt god smak på den när man har vitlökssalami och mozzarellan gör det lilla extra
½ dl skivade svarta oliver. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Se till att köttet blir genomstekt, annars kommer den skumma sig i grytan när du tillsätter vätska. Hetta upp några matskedar olja och stek dem tills de mjuknar
• Häll i köttfärsen och stek tillsdet är färdigbrynt. Tillsätt skuren bacon i små bitar. • Häll potatisgratängen i en stor bunke tillsammans med youghurten
Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg. Varva makaroner, fläsk- och lökblandning och det mesta av den rivna osten i formen
Detblir riktigt god smak på den här grytan som tillagas i ugnen. Jag serverade den till broccoli, pasta och sallad men tidigare åt vi ofta klyftpotatis till den och det är också supergott
precis innan det slutar fräsa tillsätt vitlök och rosmarin. Karré - detta behövs. (detta går fort). 2 st skivor karré, tunnskivad (ca 250 g). Minska värmen till 3/6. Vänd och tillsätt rödvin och soja, sjud ca 2 min, tillsätt 2 msk smör. Vänd, sjud 1 min - ställ åt sida så detblir klart på eftervärme. 2 st skivor karré, tunnskivad (ca 250 g)