Kantarellpastan
larssusson
larssusson

Kantarellpastan

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter kantareller
  • 1 gul lök eller schalottenlök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • smör
  • 5 dl grädde
  • 1 msk kantarellfond
  • 1 pkt bacon
  • riven parmesan

Beskrivning

    Koka ur vätskan ur svampen på låg värme.
    Fräs sedan lök, vitlök, och kantareller i smör.

    Häll på grädde och fond och koka ihop tills det blir gott och krämigt. Peppra med svartpeppar.
    Stek finhackat bacon tills det blir riktigt knaprigt.
    Koka pasta, blanda den med såsen och toppa med bacon och riven parmesan.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.