Servera direkt med valfri pasta, en fräsch sallad, riven parmesan och färska örter. Jag är heeeeelt slut efter tre dagar med pressvisningar men samtidigt så glad och tacksam för alla möten
Servera medpasta al dente. Deglacera pannan, dvs koka ut stekpappan med vatten och spara skyn. Idag har jag skapat den bästa Bolognesen i mannaminne som blev kvällens middag
En spenatsallad medcitronette är gott som tillbehör. En citronette gör du enkelt på pressad citron och lite zest, olivolja samt salt och peppar efter smak
Smula samtidigt färsen med en gaffel. Stek köttfärsen i det kvarvarande fettet i samma panna. Servera pastan rykande het, ös över köttsås och strö över lite parmesanost
Jag måste erkänna att jag var väldigt tveksam innan jag testade ”one pan pasta” Men denna rätt har tagit ”internetvärlden” med storm, så jag var tvungen att testa själv
Under tiden kan du göra salladen med barnen och hinner även med att mysa i soffan. Hetta upp rapsolja i en gjutjärnspanna (ökar intaget av järn och ger god smak
Vilken tur då att vi faktiskt PÅ ETT UNGEFÄR minns hur vi lagade denna Lins- och Nöt (the right nut)-Bolognesenmed rött vin, plommon och hör och häpna, Krusbär
Servera medspagetti. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra på svag värme ett par minuter. Salta gärna bolognesen lite extra då pastan dämpar smakerna
Servera pastan tillsammans medbolognese. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Toppa med lite färsk oregano och lite extra riven parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.