Kräftor

Kräftor

Het majonnäs eller dipsås

Het majonnäs eller dipsås

Din heta majonnäs är redo att serveras som dipsås till friterad klyftpotatis eller skaldjur som kräftor, räkor, hummer eller krabba (med skaldjur kan du servera rostad bröd till)
Grillade chiliräkor med aioli

Grillade chiliräkor med aioli

Smalare aioli. 13 stora vitlöksklyftor. 1 tsk äppelcidervinäger. 1 msk olivolja. 2 dl creme fraiche (34%). 1 dl lättmajonäs
Kräfttider

Kräfttider

Servera sedan ett nybakat bröd till kräftorna. Små minipajer är trevliga tilltugg till kräftorna. Men här blir det dock ingen kräftskiva i år, så jag bjuder er på förra årets läckerheter, för inspiration till era planerade kräftskivor
Kokta kräftor

Kokta kräftor

Plocka ut de största kräftorna, lägg i dem i lagen och låt koka upp under lock. Tillsätt resterande kräftor